Logo image
No items found.

Rotterdam

VAN VOLLENHOVENSTRAAT 23, 25, 27

Aan de Van Vollenhovenstraat te Rotterdam heeft Vervat Vastgoed 3 prachtige panden herontwikkeld. Oorspronkelijk waren deze panden bestemd als kantoor en restaurant, maar Vervat Vastgoed zag de kans om de panden te ontwikkelen naar appartementen. De panden bestaan uit 17 appartementen en in de plint zijn restaurant ‘Wildstube’, bakkerij ‘Jan Bussing’, kaaswinkel ‘Kaas aan de Maas’ en speciaalzaak ‘Vreugdenhil’ gevestigd.

Tijdens de verbouwing is rekening gehouden met het behoud van historische kenmerken van de panden. In de appartementen zijn klassieke elementen, zoals versierde plafonds en authentieke deuren terug te vinden.

De appartementen aan de Van Vollenhovenstraat zijn gelegen in de historische wijk ‘Scheepvaartkwartier’. De wijk is één van de mooiste wijken van Rotterdam en is gelegen aan de rand van het centrum van Rotterdam en aan de rivier de Nieuwe Maas. De locatie biedt de mogelijkheid om tot rust te komen in Het Park of bij de Maas, maar ook het centrum van Rotterdam is gelegen op loopafstand.