Logo image
No items found.

Rotterdam

Villapark 's-gravenweg

Stelt u zich eens voor… wonen op een toplocatie aan de fameuze ’s-Gravenweg in een halfvrijstaande villa op eigen grond. Projectontwikkelaar Vervat Vastgoed heeft ter hoogte van ’s-Gravenweg 710 in Rotterdam een weergaloos mooi, ruim opgezet project ontwikkeld van 48 halfvrijstaande villa’s op percelen van ca. 264 tot 867 m2 en met parkeergelegenheid op eigen grond.

De halfvrijstaande villa’s zijn ontworpen door de architecten van de A1 Ontwerpgroep, geïnspireerd door de ‘dertiger jaren’. Nergens uitbundig of overdreven, maar ingetogen en tijdloos. Dat is juist het kenmerk van ware klasse. Daarbij zijn er diverse uitbouwmogelijkheden om van uw nieuwe huis echt uw eigen droomwoning te maken. Als bouwer is dé villabouwer van Nederland, Van Houwelingen Rotterdam ingeschakeld. De Woningborg-garantie geeft u nog eens extra zekerheid.

Duurzaamheid in optima forma, want alle huizen worden volgens het nieuwste Bouwbesluit gebouwd, compleet met warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen, HR++ isolerende beglazing en natuurlijk energielabel A. Dat vertaalt zich in een toekomstbestendig huis met lage energielasten.

En over een toplocatie gesproken! Villapark ’s-Gravenland wordt een rustige, verkeersluwe enclave aan de ’s-Gravenweg, omgeven door singels en met alle voorzieningen nabij. Niet alleen winkelcentrum Prinsenland, openbaar vervoer en uitvalswegen, maar ook scholen, sportverenigingen, golfbanen en natuurlijk het Kralingse Bos en Plas.. Zo mooi zou iedereen wel willen wonen!

De bouw van het mooie Villapark ‘s-Gravenland is in volle gang.