Logo image
No items found.

Rotterdam

CALANDSTRAAT 41

In het bijzijn van de Gebiedsmanager Rotterdam Centrum, Jan van de Ree is op vrijdag 15 juni jl. officieel het startsein gegeven voor de bouw van THE CALAND. Deze ontwikkeling van Vervat Vastgoed is gelegen in het hart van het befaamde Scheepvaartkwartier. Een voormalig kantoorpand wordt getransformeerd tot een statig en modern appartementencomplex met luxueuze appartementen en studio’s. Toekomstige bewoners kunnen zowel genieten van de rust van Het Park als van de gezelligheid van de Veerhaven, een unieke locatie in Rotterdam.

De ontwikkeling THE CALAND bestaat uit 48 huurappartementen (oppervlakte tussen 45 m² tot 165 m²) en 1 kantoorruimte. Iedere woning beschikt straks over individuele zonnepanelen, wat bijdraagt aan de verduurzaming en leefbaarheid van de stad. Na de transformatie beschikken alle appartementen over een A++ of A+++ energielabel.

In het complex komen 36 inpandige parkeerplaatsen, 49 externe bergingen en een aparte fietsenstalling. De oplevering wordt verwacht in de zomer van 2024.

Averesch, Niessink en ProRec zijn door MNO Vervat - Rotterdam aangesteld voor de realisatie van ‘THE CALAND’.

Geintresseerd? Aanmelden kan via www.thecaland.com